Om oss

Osteopati & Kiromassagekliniken specialiserar sig på osteopati och manuell terapi. På kliniken utför vi , i princip, bara manuella behandlingar, det vill säga vi arbetar bara med händerna och främjar därmed återhämtningen av patologier (skador) på ett naturligt och icke-invasivt sätt. Om behovet finns kompletterar vi behandlingen med bandage eller torrnål.

Alla våra behandlingar är helt individanpassade. Varje klient och varje patologi är unik. Behandlingarna är inriktade på sökandet efter skadans ursprung, inte bara symtomen. För att göra detta utför vi en noggrann anamnes och en global bedömning av klienten.


Vi anpassar din behandling individuellt, detta gör vi genom att inte bara titta på den fysiska skadan/problemet utan att vi lyssnar på din berättelse för att förstå hur hälsa och ohälsa hänger ihop i ditt specifika fall. Till exempel, hur dina livsvanor ser ut? hur ser din emotionella situation ut? Vi vill gärna få en helhetsbild av dig för att kunna hjälpa dig att ”rensa ut” det negativa då vi anser att kropp, själ och tankar hänger ihop.


Vårt mål är alltid att återställa ett harmoniskt tillstånd i kroppen genom att öka rörligheten och funktionen hos de olika strukturerna (lederna, muskler, fascia, blodcirkulationen, nerverna med mera) Detta eliminerar skadan och förbättrar livskvaliteten.  

Vi på Osteopati & Kiromassagekliniken, ser kroppen som en sammankopplad och komplex system. Därför behandlar vi hela dig.

 Vårt mål är att behandla i minsta möjliga sessioner till förmån för våra klienter. Därför har vi alltid en löpande och öppen dialog tillsammans med dig kring problematiken och dess behandling. 


Våran önskemål (syfte/intention…) är att du ska känna dig trygg hos oss.

 

”… Hos oss är du i bra händer”

 

Vår enda motivation är att se en förbättring hos våra klienter. Detta ger oss en stor tillfredställelse och motiverar oss till nya utmaningar och att vidareutbilda oss.

 

Pierre Lundqvist

Osteopat/Massageterapeut

Pierre är utbildad osteopat och kiromassageterapeut. Genom åren har han behandlat tusentals patienter med många olika skador/problematik. Bland annat har han behandlat eliten av akrobatisk gymnastik i Spanien. 

Pierre är känd för hans engagemang och för att gå på djupet i sina behandlingar. Han använder sig av en bred spektrum av metoder i sina behandlingar. Han säger själv ” Jag brinner för det jag gör och ger aldrig upp. Jag känner empati med kunden och vill gärna hjälpa dem att bli av med sitt problematik och öka deras livskvalitet”

Boka tid

Alejandro Huelves

Fysioterapeut, idrottsvetare och osteopat.

 

Alex kombinerar alla sina utbildningars kunskapsområde för att uppnå en mer uttömmande bedömning och därmed en mer specifik och effektiv behandling. Han anser att fysioterapi, idrottsvetenskapen och osteopati kompletterar varandra både vid bedömning och behandling.

Boka tid